Logo

Kalkunfrikadeller

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500 g hakket kalkunkød
1 løg, finthakket
1 finthakket grøn peberfrugt
2 finthakkede små tomater
1 spsk Maizena
½ tsk merian
½ friskhakket basilikum
1 æg
1 spsk olie

Hakkede løg, peberfrugt og tomat blandes med kødet. Krydderier, æg og Maizena tilsættes. Lad farsen hvile i køleskabet i ½ time. Formes med en ske til frikadeller og steges i olie 3-4 minutter på hver side.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.981 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem vil du helst have som ny statsminister?
Effektiv reklame - klik her