Logo

Kalkunfilet med tunsalsa

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500 g kalkunmørbrad
2 dl grønsagsbouillon
1 spsk olivenolie
2 blade frisk salvie

Tunsalsa:
1 dåse tun naturel
3 ansjoser
100 g mayonnaise
2 spsk afdryppede kapers
salt og peber
citronsaft

Bring bouillon, olivenolie og salvieblade i kog, læg kalkunkødet i og dæmp varmen.
Lad kødet koge sagte 10 minutter under låg.
Blend væden fra tunfisk med ansjoser og 2 spsk af kogelagen.
Tilsæt mayonnaise og smag til med kapers, salt og citronsaft.
Skær kalkunkødet i skiver og kom saucen over.
Grønne bønner og brød passer til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.980 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem vil du helst have som ny statsminister?
Effektiv reklame - klik her