1 kalkunfilet ca. 300 g
Fyld:
ca. 3 spsk hakket frisk basilikum
50 g revet ost (cheddar)
Salt og peber
25 g smør
1 ½ dl hønsebouillon
Lidt citronsaft
Med en grydeske og en skarp kniv laves der et hul ind i fileten.
Basilikum og ost blandes og kommes ind i hullet.
Luk med en kødnål og drys med salt og peber.
Brun kødet på alle sider i smør.
Kom bouillon og citronsaft ved og lad det snurre under låg ca. 20 minutter
til det netop er gennemstegt.
Lad det trække 5 minutter under alufolie med et klæde over.
Fjern kødnålen og skær kødet i skrå skiver.
Kog skyen lidt ind og hæld den over det udskårne kød.
Tilbehør:
Små nye kogte kartofler (evt. små pillede kartortofler) der kort svitses på
en pande i smør og hakket persille vendes i.
Grøn salat med tomater og oliven.