Logo

Kalkuncuvette på grønsagsbund

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 kalkuncuvette (ca. 1 kg)
2 tsk salt
peber
25 g soltørrede tomater
2 squash
4 tomater
3 porrer
1 ½ dl bouillon
3 fed hvidløg (kan undlades)
Tilbehør kartofler eller ris samt grovflûtes
 
Læg kalkuncuvetten med skindsiden nedad, og drys med salt og peber.
Hak de soltørrede tomater groft, og læg dem på kødet.
Rul kødet sammen med skindsiden udad, og bind en snor omkring det.
Læg grønsagerne i et ovnfast fad, og hæld væde ved.
Læg kødet ovenpå, og stil fadet midt i en 180°C varm ovn i ca. 1 time.
Tilsæt eventuelt mere væde.
Tag fadet ud af ovnen og dæk det med folie.
Lad det trække ca. 25 minutter før du serverer det.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (9 stemmer)
Siden er blevet set 3.046 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Grundlov og dk-flag
Hvad er de vigtigste opgaver for Danmarks politikere?
Effektiv reklame - klik her