500 g hakket kalkunkød
2 skiver lyst brød uden skorpe
1 ½ dl mælk
salt
peber
2 æg
1 spsk hk. friske estragonblade
1 stort spidskål/savoykål
½ l. hønsebouillon
1 dl cremefraiche 38%
1-2 tsk majsstivelse
salt
peber
dijonsennep
Rør kalkunkødet med salt, peber og æg og tilsæt mælk og brød. Rør farsen godt igennem. Tilsæt estragonbladene.
Blanchér kålhovedet i kogende letsaltet vand.
Træk bladene af et ad gangen. Læg en skefuld fars på hvert blad og pak det sammen. Læg dem i en sautérpande, hæld bouillon ved og lad det simre under låg ca. 15 min. Tag dolmerne op, kog saucen igennem med cremefraiche og jævn med majsstivelse rørt ud i lidt koldt vand. Smag til med salt og peber samt sennep.
Servér med dijonsauce og kartofler eller ris.