Logo

Kalkunbrystfilet med kokossauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Kalkunbrystfilet med kokossauce

2 dl skummet- eller minimælk
4 spsk kokosmel (ca. 25 g)
1 kalkunbryst (ca. 300 g)
1 spsk olie
2 tsk ostindisk karry
1 hakket løg (ca. 50 g)
1 dl hønsebouillon
2 tsk mild mangochutney
2 tsk fintrevet frisk ingefær
2 tsk friskpresset citronsaft
evt. majsstivelse til jævning, fx maizena
½ tsk groft salt
friskkværnet peber

320 g parboiled ris
300 g porrer i strimler
300 g gulerødder i tynde stave

Kog mælken op med kokosmel og lad det trække i gryden ca. 5 min.

Afdryp kokosmælken i en sigte.

Skær kødet i 1 cm tykke skiver.

Brun kødet i en gryde i olien og tag det op. 

Svits karry og løg i olie i gryden.

Tilsæt kødet og de øvrige ingredienser også kokosmælken.

Kog det hele sammen ca. 10 min.

Jævn evt. med majsstivelse udrørt i vand.

Server retten med ris og dampede grønsager.
 
Tips: Tilsæt evt. friskhakket chili eller sambal oelek (chilipasta på glas) til retten, hvis du ønsker den mere hot.  Ikke fryseegnet

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (7 stemmer)
Siden er blevet set 2.109 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her