2 dl skummet- eller minimælk
4 spsk kokosmel (ca. 25 g)
1 kalkunbryst (ca. 300 g)
1 spsk olie
2 tsk ostindisk karry
1 hakket løg (ca. 50 g)
1 dl hønsebouillon
2 tsk mild mangochutney
2 tsk fintrevet frisk ingefær
2 tsk friskpresset citronsaft
evt. majsstivelse til jævning, fx maizena
½ tsk groft salt
friskkværnet peber
320 g parboiled ris
300 g porrer i strimler
300 g gulerødder i tynde stave
Kog mælken op med kokosmel og lad det trække i gryden ca. 5 min.
Afdryp kokosmælken i en sigte.
Skær kødet i 1 cm tykke skiver.
Brun kødet i en gryde i olien og tag det op.
Svits karry og løg i olie i gryden.
Tilsæt kødet og de øvrige ingredienser også kokosmælken.
Kog det hele sammen ca. 10 min.
Jævn evt. med majsstivelse udrørt i vand.
Server retten med ris og dampede grønsager.
Tips: Tilsæt evt. friskhakket chili eller sambal oelek (chilipasta på glas) til retten, hvis du ønsker den mere hot. Ikke fryseegnet