Logo

Kalkunbryst med mandler

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

600 g kalkunbryst i ca. 1 cm tykke skiver
40 g mandelflager
smør og olie til stegning
1-2 æggehvider
lidt karry
salt
1 spsk hvedemel
1 dl bouillon
1 dl fløde

Kalkunskiverne krydres let, vendes i sammenpisket æggehvide og mandelflager, blandet med hvedemel.
Steges 4-5 minutter på hver side.
Tag kødet op og hold det varmt. Kog panden af med lidt bouillon eller fløde og servér skyen til sammen med broccoli og råstegte kartofler.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.156 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her