500 g kalkunbryst
2 spsk stærk bønnesauce
300 g karotter
½ kinakål
200 g sukkerærter
½ bdt. koriander
1 spsk tørrede karryblade
4 spsk vegetabilsk olie
Skyl og dup kalkunbrystet tørt, og lad det marinere i 10 min sammen med den stærke bønnesauce.
Gør karotterne i stand, skyl og skræl dem, og skær dem i fine stave.
Flæk kinakålen, fjern stokken, og skær bladene i 3 cm store stykker.
Skyl og dup dem tørre.
Gør sukkerærterne i stand, skyl dem, og skær dem ud på skrå.
Skyl korianderen, slyng den tør og og pluk bladene af.
Varm halvdelen af olien op i wokken, og brun stave af karotter, strimler af kinakål og udskårne sukkerærter kraftigt heri. Tag dem op.
Svits karrybladene i resten af olien, tilsæt det marinerede kalkunbryst, og svits det ligeledes.
Vend til sidst grønsager og korianderblade i retten.