Logo

Kalkun Veronique

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

i mikroovn

25 g smør
450 g kalkunbryst skåret små stk
25 g hvedemel
2 ½ dl varm hønsebouillon
¾ dl tør hvidvin el. vermouth
2 tsk friskhakket estragon
4 tsk piskefløde
175 g grønne druer u. kerner
salt
peber

Pynt:
friske esdragonkviste
små ristede brødcroutoner.

Forvarm et stort bruningsfad i 8 min. i mikroovnen
Kom kalkunkødet i fadet med smørret, rør rundt og steg i 5 min. på højeste effekt.
Rør rundt 2 gange under stegningen.
Tilsæt melet og derefter bouillon og vin el. vermouth lidt fter lidt.
Kog i 2 min. på højeste effekt, til det begynder at jævne.
Rør 2-3 gange under kogningen.
Tilsæt estragon, rør rundt og kog under låg i 10 min. på middel effekt. Tilsæt fløde og druer og smag til med krydderier.
Kog under låg i 2-3 min. på lav effekt for at gennemvarme retten.
Må ikke koge.
Anret i en opvarmet serveringsskål, pynt med frisk estragon.
Server brødcroutoner til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.957 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her