i mikroovn
25 g smør
450 g kalkunbryst skåret små stk
25 g hvedemel
2 ½ dl varm hønsebouillon
¾ dl tør hvidvin el. vermouth
2 tsk friskhakket estragon
4 tsk piskefløde
175 g grønne druer u. kerner
salt
peber
Pynt:
friske esdragonkviste
små ristede brødcroutoner.
Forvarm et stort bruningsfad i 8 min. i mikroovnen
Kom kalkunkødet i fadet med smørret, rør rundt og steg i 5 min. på højeste effekt.
Rør rundt 2 gange under stegningen.
Tilsæt melet og derefter bouillon og vin el. vermouth lidt fter lidt.
Kog i 2 min. på højeste effekt, til det begynder at jævne.
Rør 2-3 gange under kogningen.
Tilsæt estragon, rør rundt og kog under låg i 10 min. på middel effekt. Tilsæt fløde og druer og smag til med krydderier.
Kog under låg i 2-3 min. på lav effekt for at gennemvarme retten.
Må ikke koge.
Anret i en opvarmet serveringsskål, pynt med frisk estragon.
Server brødcroutoner til.