Logo

Kalkun sommerfrikadeller

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

170 g hakket kalkunkød
100 g revne gulerødder
50 g revet løg
50 g revet squash
50 g yoghurt
3 tsk hvedemel
salt
citronpeber
hvidløg efter smag
2 spsk finthakket persille

Bland alle ingredienserne sammen og lad farsen trække i køleskab i ca. 1 time.
Formes som frikadeller som steges i ovnen ved 200ºC ca. 25-30 min.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.710 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem vil du helst have som ny statsminister?
Effektiv reklame - klik her