Logo

Kalkun på grønt

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

900 g kalkuncuvette
2 tsk salt
peber
25 g tørrede tomater
2 squash
4 tomater
3 porrer
1 ½ dl vand, bouillon eller rødvin

Læg kalkuncyvette (udbenet overlår) med skindsiden nedad, og drys med salt og peber.
Hak de tørrede tomater groft, og læg dem på kødet.
Rul kødet sammen med skindsiden udad, og bind en snor omkring det.
Skær squash og tomater i tern, og skær porrerne i tynde skiver.
Læg grønsagerne i et ovnfast fad, og hæld væde ved.
Læg kødet ovenpå, og stil fadet midt i en 180° varm ovn i ca. 1 time.
Tryk grønsagerne let sammen et par gange under tilberedningen, sådan at de ikke tørrer ud.
Tilsæt evt. mere væde.
Tag fadet ud af ovnen, dæk det med folie, og lad det stå 25 min. før
serveringen.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.594 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her