Fjerkræ bliver perfekt mørt og tager smag af krydderier og urter, når det dampes mørt i papir, enten på grillen eller i ovnen.
Skær papiret ud som store hjerter og luk hver pakke, så den bevarer form som et halvt hjerte. Det bringer glæde ved bordet, når hver enkelt åbner sit papirhjerte og mødes af duften af citrus, hvidløg og persille.
400 g renset spinat
1 bundt hakket persille
1 fed hakket hvidløg
2 tsk reven citronskal
1 spsk olivenolie
12 cherrytomater i halve
350 g kalkunbryst i strimler
4 stykker bagepapir
Damp spinaten i en gryde under tætsluttende låg i det vand der hænger ved, eller 2 min. på fuld effekt i mikroovnen i en stor frysepose.
Lad spinaten køle lidt af og pres den for væde.
Tænd ovnen på 200°C.
Bland persille, hvidløg og citronskal med ¾ tsk salt og ½ tsk peber.
Bland 1 spsk af blandingen med olie og vend tomaterne heri og vend kalkunstrimlerne med resten af persilleblandingen.
Fordel spinaten på 4 stykker bagepapir og læg tomater og kalkunstrimler ovenpå.
Luk pakkerne og sæt dem i ovnen i 15-20 min.
Server løse ris eller nye kartofler til.
Grønsager pr person: ca 175 g