Logo

Kalkun med sur-sød sauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

400 g kalkunkød
smør
salt og peber
1 glas Chicken tonight sweet & sour
1 dåse velafdryppede bønnespirer
1 pakke bacon i skiver

Skær kødet i portionsstore stykker, brun dem hurtigt på panden i smør. Drys salt og peber på og læg dem i et ovnfast fad.
Fordel Chicken tonight blandet med bønnespirerne over kødet.
Sæt retten i ovnen ved 200ºC i ca. 20 minutter.
Rist baconskiverne let sprøde.
Læg dem ovnen på retten og sæt den i ovnen i yderligere 5 minutter.
Server med løse ris, og godt brød, nykogt pasta eller bragt kartoffel

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.604 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om de nye skruelåg der skal sidde fast?
Effektiv reklame - klik her