½ kg kalkunfilet eller kalkunschnitzel
½ tsk rosmarin
20 g smør
1 tsk salt
¼ tsk peber
2 løg
1 pastinak
10 g smør
4 æbler
½ dl vand
1 dl fløde
½ dl tør vermouth ( kan erstattes af vand)
1 tsk Maizena
salt og peber
Kog risene som angivet på emballagen.
Skær kalkunkødet i tern.
Smelt smørret på en pande og steg kødet.
Drys med rosmarin, salt og peber.
Tag kalkunkødet af panden.
Hak løget, skræl pastinak og æbler og skær dem i tern.
Smelt resten af smørret på panden og svits løg, pastinak og æble.
Pisk vand, fløde, vermouth og majsstivelse sammen og tilsæt det til grønsagerne, når de er næsten møre.
Tilsæt kødet og varm saucen igennem.
Smag til med salt og peber og server med de kogte ris.