Logo

Kalkun i basilikum

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500 g kalkunbryst
1 dl hvidvin
100 g smør
4 kviste basilikum
4 blade savoykål, ½ x 4 cm
2 skalotteløg, groft hakket
100 g gulerødder, i julienne
1 pind citrongræs, let knust
50 g courgette, i julienne
50 g porre, i julienne
2 dl ananas saft
½ dl kokosmælk
½ dl eddike
½ l. hønsebouillon
1 spsk tomatpure
2 spsk Maizena til jævning
salt og peber
soya

Skyl, rens og skær grønsagerne.
Hak basilikum og bland det med smørret.
Skær en lomme i kulkunbrystet og kom smørblandingen derind.
Luk hullet til med en kødnål.
Kalkunbrystet brunes på panden og kommes i alufolie med hvidvinen.
Kom den i ovnen ved 175ºC i 8 min.
Svits grønsagerne på panden ved høj varme, citronpinden kommes ved men tages op før servering.
Kokosmælken, eddiken, ananassaften, bouillon og tomatpure koges og jævnes med Maizena.
Smages til med salt, peber og soya og evt. lidt hvidvin.
Tilbehør kogte ris.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.118 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her