500 g kalkunbryst
1 dl hvidvin
100 g smør
4 kviste basilikum
4 blade savoykål, ½ x 4 cm
2 skalotteløg, groft hakket
100 g gulerødder, i julienne
1 pind citrongræs, let knust
50 g courgette, i julienne
50 g porre, i julienne
2 dl ananas saft
½ dl kokosmælk
½ dl eddike
½ l. hønsebouillon
1 spsk tomatpure
2 spsk Maizena til jævning
salt og peber
soya
Skyl, rens og skær grønsagerne.
Hak basilikum og bland det med smørret.
Skær en lomme i kulkunbrystet og kom smørblandingen derind.
Luk hullet til med en kødnål.
Kalkunbrystet brunes på panden og kommes i alufolie med hvidvinen.
Kom den i ovnen ved 175ºC i 8 min.
Svits grønsagerne på panden ved høj varme, citronpinden kommes ved men tages op før servering.
Kokosmælken, eddiken, ananassaften, bouillon og tomatpure koges og jævnes med Maizena.
Smages til med salt, peber og soya og evt. lidt hvidvin.
Tilbehør kogte ris.