600 g kalkunfilet
1 bundt frisk persille
4 fed hvidløg
1 bakke cherrytomater
3 tomater
½ aubergine
1 rødløg
4 stilke frisk rosmarin
2 spsk (oliven)olie
salt og peber
*
Skær en lomme i kalkunfileten og kom finthakket persille og 2 fed hakket hvidløg i lommen.
Kom cherrytomater og kvartskårne tomater, aubergine i tern og grofthakket rødløg i et ildfast fad.
Vend grønsagerne godt og grundigt med rosmarin, olie og 2 fed fintsnittet hvidløg i det ovnfaste fad.
Anbring kalkunfileten på toppen af ragouten.
Stil fadet i en forvarmet ovn ved 180°C i 40 minutter.
Tag fadet ud af ovnen, skær skiver af kalkunen, og server den med grønsagsragouten.
Anret med en lækker blandet grov salat, fx frisk Bønnesalat med jordskokker.
Tips: Har du kalkun tilovers, kan du bruge den i en wrap eller sandwich til frokost dagen efter.
Ragouten er fuld af C-vitaminer fra de skønne tomater. Og det er ikke tosset, hvis du vil holde dine stresshormoner (og forbrændingshormoner) i balance.