Logo

Kalkun chili

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 kalkunbryst,
flydende chili
skinke strimler
kalkun bacon

Kalkunen ligges i et ovnfast fad. skæres op i midten og smøres med chili. dernæst fyldes der skinke i og lukkes med kalkunbacon. og drysses med peber på ydersiden.
Alt efter størrelsen på brystet, så skal den ca have en time i oven eller mere, hæld lidt vand/rødvin ved.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (7 stemmer)
Siden er blevet set 2.279 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her