1 kylling ca. 8-900 gram delt i mindre stykker (evt. kun kyllingelår)
olivenolie til stegning
2 fed hvidløg finthakket
½ squash i tern
½ grøn peberfrugt finthakket
1 dl tør hvidvin
1 ds hakkede flåede tomater
½ rød chili finthakket
½ bdt basilikum hakket
1 tsk tørret oregano
2 finthakkede sardiner (ds)
12 sorte oliven u/sten
1 hønsebouillonterning
250 g frisk pasta
Kyllingestykkerne brunes godt af og krydres med salt og peber. Stykkerne tages op og der tilsættes hvidløg, squash, peberfrugt, chili, oregano, og sardiner.
Dette steges godt igennem og der tilsættes nu hvidvin, tomat og bouillonterning sammen med kyllingestykkerne.
Steges færdig i ovn ved 180ºC i ca. 35 min.
Kort før servering vendes friskhakket basilikum og oliven i retten.
Server med friskkogt pasta.