Logo

Indpakket havkat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

600 g havkatfilet
1 dåse flåede tomater
1 porre
2 spsk kapers
4 spsk cremefraiche
salt
peber
1 knsp.cayennepeber
olie

Hæld væden fra tomaterne og skær dem i mindre stykker. Skær porren i tynde ringe (kan erstattes af forårsløg). Bland tomater, porreringe, kapers og cremefraiche. Det skal helst være 38 % cremefraiche, da det ikke skiller. Smag til med salt og peber.
Placér fileterne på hver deres stykke alufolie, som forinden er smurt med olie. drys lidt salt og cayennepeber over fisken. Fordel cremefraiche-blandingen ovenpå og luk pakkerne.
Sættes i ovnen ved 200° i ca. 20 min.

Servér med bagte kartofler, en citronbåd og brød.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.971 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Grundlov og dk-flag
Hvad er de vigtigste opgaver for Danmarks politikere?
Effektiv reklame - klik her