ca 500 g svinemørbrad
margarine
salt og peber
1 hakket løg
2-3 tsk karry
1-2 fed presset hvidløg
1,5 dl grønsagsbuillon
1 hakket grøn peber
1 hakket rød peber
sambal-oelek
bananer
Skær mørbraden i skiver og brun dem i margarine.
Drys salt og peber over og læg dem i et ovnfast fad.
Svits løgene klare i margarine med halvdelen af karryen og med hvidløg.
Hæld bouillon på og tilsæt de hakkede peberfrugter.
Lad det simre knapt mørt, tilsæt sambal-oelek og hæld det svitsede over mørbradskiverne.
Skær bananer i skiver og læg dem ovenpå så de dækker retten.
Pisk fløden og bland resten af karryen i.
Dæk retten med fløden, gratiner ved 225°C i ca 10-15 minutter.
Bon Appetit fra Ole Olsen.