Logo

Pæresorbet, Ninas

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

800 g henkogte pærer
6 dl saftlage fra pærerne
1 citron
2 æggehvider
50 g flormelis
Tilbehør:
2-3 glas solbær-/kirsebærlikør (til de voksne)
vafler

Kom de kogte pærer i blenderen og blend dem til mos. Tilsæt saftlagen og saft af 1 citron. Stil frugtmosen i fryseren ca. 4 timer. Rør af og til.

Kom den frosne ismasse i blenderen igen, så ismassen knuses til fin "sne".
Pisk æggehviderne med flormelis og vend den i ismassen. Frys igen et par timer eller længere.

Ved servering kommes isen i høje glas. Hæld lidt likør på til de voksne og gå så til vaflerne.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.237 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her