1 afpudset svinemørbrad ca. 300 gram
1 dl yoghurt naturel
1 fed hvidløg
1 spsk citronsaft
½ tsk salt
2 spsk Tandoori krydderi
Salat
½ hoved radicchio salat
½ agurk
Dressing af :
1 dl yoghurt naturel
¼ tsk stødt spidskommen
½ frisk chili
salt
Tilbehør af:
200 gram brød eller fx ovnstegte kartofler
Rør yoghurt sammen med knust hvidløg, citronsaft, salt og tandoori krydderi.
Mørbraden skæres i fire mørbradbøffer.
Vend mørbradbøfferne i marinaden og sæt dem i køleskabet mindst ½ time.
Tænd ovnen på 250ºC.
Læg bøfferne på en bageplade med bagepapir og steg dem i ovnen ca. 5 minutter på hver side.
Skær agurken igennem på langs, fjern kernerne og skær den i skrå skiver.
Skær salaten i strimler.
Rør dressingen sammen af yoghurt, spidskommen og hakket chili.
Smag den til og dryp den over.
Fordel mørbradbøfferne på salaten.
Tips: Du kan stege mørbraden som et helt stykke.
Så skal den stege i ovnen ca. 10 minutter på hver side og hvile 10 minutter, inden den skæres i tynde skiver og anrettes på salaten.
Kødet kan ligge i marinaden op til 12 timer i køleskab.