Let forkullet med en lækker tandoori-smag, det er svært at tro, at denne kyllingemiddag er tilberedt
i airfryeren! For at give en ekstra punch af smag, kan du marinere kyllingen op
til 1 dag i forvejen.
40 min forberedelse. 30
min kogetid. 4 portioner
# Ingredienser
• 8 kyllingeunderlår
• 260 g (1 kop)
naturel yoghurt
• 155 g (½ kop)
tandooripasta (se tips)
• Vegetabilsk olie,
til at smøre
* Tilberedning
Skær 2 dybe slidser i
den tykkeste del af hver underlår.
Bland yoghurt og
tandooripasta i en stor skål.
Tilsæt kyllingeunderlårene
(trommestikkerne).
Vend for at belægge
jævnt.
Dæk til og stil i
køleskabet i 30 min for at marinere.
Forvarm airfryer ved
180 °C i 2 min.
Børst bunden af
airfryer-kurven med olie for at smøre den.
Læg 4 underlår i
kurven med slidssiden nedad, og kog i 10 min.
Vend underlårene og
steg i yderligere 5 min, eller indtil de er gennemstegte.
Overfør til en
tallerken og dæk med folie for at holde varmen.
Gentag med de
resterende underlår.
Tips:
Disse er lækre
serveret med dampede basmatiris og en tomat- og agurkesalat.
Du kan marinere
kyllingen op til 1 dag forud.
Tandooripasta: (kan også købes færdig, men smager bedst
hjemmelavet):
2 tsk stødt koriander
1 tsk stødt spids kommen
2 tsk paprika
2 tsk cayennepeber
4 cm frisk reven ingefærknold
3 fed knust hvidløg
1 dl vand
2 spsk neutral olie som majsolie
Se alle de bedste opskrifter med Airfryer
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner,
Grill, Tøm køleskab,
Mad til 1 person, Menuer, For børnekokke, eller Mad på 30 min og meget mere
Få de bedste madopskrifter med madABC.dk - Vi hjælper dig med at få succes i
køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------