1 vildlaks
2 kogte æg
1 pk. butterdej (skiver )
smør efter behov
purløg
persille
salt
peber
icebergsalat
appelsiner
fløde
citronsaft
salt
peber
nye kartofler
hollandaisesauce
Kog laksen i vandbad i ovn 200ºC ca. 45 min. Køl den af.
Rens den for skind og ben. Flæk den på langs.
Kog æggene og hak dem.
Udrør æg, persille, purløg salt og peber i smørret.
Udrul butterdejen og læg ½ delen af laksen ovenpå.
Smør æggemassen over og læg den anden ½ af laksen ovenpå.
Rul butterdejen over fisken og luk godt til evt. med lidt æg.
Ind i ovnen ved 200ºC ca. 35 min. eller indtil butterdejen er brun.
Servering:
Skær ud ved bordet. Server icebergsalat med appelsinskiver samt flødedressing - bland efter behov. Endvidere nye kartofler eller lign. samt hollandaisesauce.