Logo

Hvalkød i gryde

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1-1 ½ kg hvalkød
1 tsk salt
1 knsp peber
1 knsp karry
50 g fedtstof
45 g hvedemel
3/ l suppe eller vand
1 dl mælkepulver
½ citron
1 dl fløde
kulør
 
Kødet gøres i stand og gnides med en blanding af salt, peber og karry,
Steges som vildt i gryde: varm fedtstoffet i gryden.
Læg kødet i og brun det.
Hæld ¼ l kogende vand eller suppe ved.
Steg kødet langsom en halv time med låg.
Pisk eller ryst hvedemel og mælkepulver med resten af suppen og pisk jævningen i skyen sammen med fløden (tag kødet op imens).
Smag saucen til med ribssaft og tilsæt en smule kulør.
Læg kødet i saucen og steg det yderliger ca 1 time ved ganske svag varme, så saucen ikke brænder på.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,4 (7 stemmer)
Siden er blevet set 2.750 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Grundlov og dk-flag
Hvad er de vigtigste opgaver for Danmarks politikere?
Effektiv reklame - klik her