Logo

Hummer med glasnudler

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 hummere
200 g kogte glasnudler
1 spsk snittet ingefær
2 fed snittede hvidløg
1 snittet chili
2 spsk soya
1 dl hvidvin
frisk koriander
lidt olie til stegning

Del hummerne i mindre stykker, og med bagsiden af en stor kniv flækkes kløerne.
Varm lidt olie i en wok eller rummelig gryde.
Rist hummerstykkerne.
Tilsæt ingefær, hvidløg, chili, soya og hvidvin.
Lad det riste med i fire-fem minutter.
Vend med de forkogte nudler og friske koriander.
Smag til med salt og peber.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (7 stemmer)
Siden er blevet set 1.739 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem vil du helst have som ny statsminister?
Effektiv reklame - klik her