4 store eller 8 små kyllingevinger
Urtepasta:
5 laurbærblade, knuste
¾ tsk kommenfrø
¾ tsk cayennepeber
¾ tsk stødt koriander
¾ tsk stødt spidskommen
4 fed hvidløg, fint hakkede
1 ½ tsk sennepspulver
2 tsk paprika
1 spsk frisk eller ¾ tsk tørret timian
1 tsk salt
2 spsk cognac
2 spsk citron- eller limesaft
Opvarm ovnen til 190°C.
Knus laurbærbladene til pulver i en morter, tilsæt kommenfrø, cayennepeber, koriander, spidskommen, hvidløg, sennep, paprika, timian og salt og knus det sammen i 10 minutter.
Kan også knuses i en køkkenmaskine eller blender.
Tilsæt cognac og citron- eller limesaft og rør det sammen til en tyk pasta.
Smør vingerne med urtepastaen.
Læg vingerne på en bageplade og bag indtil de er mørkebrune og sprøde, ca. 30-35 minutter.
Serveres evt. med masser af ris og brød.