4 hornfisk
150 g spinatblade
30 g smør
Sauce:
30 g smør
250 g spinatblade
2 forårsløg
1 ½ dl hønsebouillon
2 ½ dl piskefløde
2 tsk citronsaft
revet muskatnød, havsalt, hvid peber
Rens al spinaten, fjern de grove stilke, tør bladene af i et klæde.
Del portionen op til henholdsvis fisk og sauce.
Fjern eventuelt ben fra fileterne, halver dem på tværs.
Kom spinatbladene på indersiden og rul dem stramt, kom rullerne i et
smurt ovnfast fad, læg dem tæt.
Dryp med citronsaft og fordel smørklatter ovenpå rullerne.
Lad dem trække i ½ time, inden de kommes i 225ºC varm ovn i 25 min.
Sauce: Hak løget fint og svits dem i smør.
Kom spinatbladene i, og rør rundt.
De skal bare falde sammen under stærk varme.
Tilsæt bouillon og fløde, lad det blive tykt, smag til med muskat,
citronsaft, salt, peber.
Hæld saucen over rullerne inden servering.