600 g udbenet hornfisk (det klarer fiskehandleren)
Kogelage:
3 dl vand
1 løg i skiver
4 stilke persille
salt
Karrysauce:
3 spsk olie
1 tsk karry
1 spsk hakket løg
3 spsk hvedemel
2 dl mælk
2-3 dl kogelage
Endvidere:
1 pakke helbladet, frossen spinat
2 spsk margarine
Skyl og tør hornfisken og skær den i passende stykker.
Bland ingredienserne til kogelagen og giv det et opkog.
Læg forsigtigt hornfisken i og lad det småsimre ca. 10 min. – eller til den er fast og har skiftet farve.
Tag fisken op og hold den varm under et klæde.
Svits karry og løg i olien, rør melet i og spæd med mælk og siet kogelage.
Lad saucen koge igennem og smag den til.
Tø spinaten i gryden med et par spsk margarine.
Anret spinaten på et varmt fad, læg fisken oven på og hæld karrysaucen over.
Giv løse ris til.