Logo

Hoisin Pork Spare Ribs

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 kg spare ribs
4 spsk honning
4 spsk eddike
1 ½ spsk chili sauce
3 tsk hoisin sauce
¾ dl sherry
2 spsk soya sauce
2 fed hvidløg, presset
2 ½ cm ingefær, fint hakket

Spare ribs koges i en gryde over svag varme i ca. 20 min.; hæld vandet fra og læg kødet i et ovnfast fad.
Bland honning, eddike, chili-sauce, hoison-sauce, sherry, soya sauce, hvidløg og ingefær godt sammen. Hæld blandingen over spare ribs og lad stå i ca. 15 min.
Sæt i forvarmet ovn på 200 º i ca. 35 min. - vend kødet ind imellem.

Servers med ris

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.390 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her