Logo

Hjertesauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 svinehjerter
1 finhakket løg
3-4 gulerødder
7 dl oksebouillon
1-2 dl piskefløde
salt
peber
kulør

Hak svinehjerterne i kødhakker.

Kom farsen og løgene i en gryde med fedtstof og lad det stege til kødet er brunt.
Krydder med salt og peber.
Kom nu de hakkede gulerødder og oksebouillonen i gryden og lad det simre på svag varme under låg i 1 ½ til 2 timer.

Husk at røre i gryden en gang i mellem.
Kom piskefløde og kulør i og lad saucen koge op. Jævn evt. saucen med en meljævning.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (8 stemmer)
Siden er blevet set 2.862 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her