Logo

Hjorte stir fry

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

400 g hjortekød i strimler
6 blade kinakål
4  løg
1 spsk vegetabilsk olie
2 tsk knust frisk ingefær
  
Marinade:  
1 tsk sukker
1 spsk hvidvin
3 spsk soya sauce
1 tsk frisk, knust ingefær
 
Skær kødet i 5 cm strimler.
Mix marinade ingredienserne og mariner kødet i en halv time.
Skær kålen i små tern oh hak løgene.
Varm 1 spsk olie i wokken.
Sautér svinekødet i ca 3 minutter og hæld det op i en skål.
Steg løg og kål i ca 2 minutter under omrøring.
Tilsæt kødet sammen med overskydende marinade og ingefær og steg
færdig.
Serveres med det samme fx. med løse ris til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (7 stemmer)
Siden er blevet set 1.934 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her