Logo

Hjemmelavet wok mad

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

olie
løg
2 dåser hakket tomater
China soya
engelsk sauce
broccoli
blomkål
2 terninger oksebouillon
salt, peber, paprika
grøn og rød peberfrugt
Spaghetti skruer
kød (kalkun eller oksekød)
 
Tag en wok, hæld ca. 1-2 spiseske olie i og imens den bliver varm, skræller
du et løg og skærer det i stykker og kommer dem i olien og bruner dem lidt.
Så kommer du kødet i og når det har stegt lidt kommer du engelsk sauce og China soya i og lader det koge i 5-10 min.
Det lugter lidt stærkt, men det skal du ikke tage dig af.
Så tager du de 2 bouillonterninger og smuldrer dem ned i og rør lidt rundt.

Så kommer du salt, peber og paprika i og rører lidt rundt.
Tag nu broccolien, blomkålen, grøn og rød peberfrugt i og lad det stege i 3-4 minutter.
Så tager du de 2 dåser hakket tomater og kommer dem i og lader det koge i 5-10 minutter.
Så tager du de forkogte skruer, som du har kogt i forvejen og kommer dem i og så roder du dem sammen med det andet og lader det koge i 5 min.
Så kan i spise.
 
Tips: Når der står koger, menes rigtig bulder koger..!

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 3.515 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her