olie
løg
2 dåser hakket tomater
China soya
engelsk sauce
broccoli
blomkål
2 terninger oksebouillon
salt, peber, paprika
grøn og rød peberfrugt
Spaghetti skruer
kød (kalkun eller oksekød)
Tag en wok, hæld ca. 1-2 spiseske olie i og imens den bliver varm, skræller
du et løg og skærer det i stykker og kommer dem i olien og bruner dem lidt.
Så kommer du kødet i og når det har stegt lidt kommer du engelsk sauce og China soya i og lader det koge i 5-10 min.
Det lugter lidt stærkt, men det skal du ikke tage dig af.
Så tager du de 2 bouillonterninger og smuldrer dem ned i og rør lidt rundt.
Så kommer du salt, peber og paprika i og rører lidt rundt.
Tag nu broccolien, blomkålen, grøn og rød peberfrugt i og lad det stege i 3-4 minutter.
Så tager du de 2 dåser hakket tomater og kommer dem i og lader det koge i 5-10 minutter.
Så tager du de forkogte skruer, som du har kogt i forvejen og kommer dem i og så roder du dem sammen med det andet og lader det koge i 5 min.
Så kan i spise.
Tips: Når der står koger, menes rigtig bulder koger..!