Logo

Helstegt sennepskølle

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1000 g udbenet dådyrkølle
1 tsk Herpes de Provence
2 tsk fransk sennep
½ liter bouillon
salt og peber
1 tsk Maizena hvedemel til jævning

 
Køllen gnides med salt, smøres ind i sennep og krydres med Herpes de Provence.
Lægges i en bradepande og bouillonen hældes ved.
Stilles i en forvarmet ovn på 180°C i ca. 1 time (Stik eventuelt i stegen med en kødnål på det tykkeste sted. Stegen er færdig, når saften der pibler ud er svagt rosa).
Lad stegen hvile i alufolie i ca. 15-20 minutter inden udskæring.
Saucen: Skyen hældes fra, skummes for fedt og jævnes med Maizena hvedemel.
Smages til med salt og peber.
 

Serveringsforslag: Kogte kartofler og grøn salat

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.764 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her