Logo

Helstegt kalvelever

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 kg kalvelever valgt så lys som muligt
8 tomater
4 løg
100 g bacon
250 g champignon
2 fed knust hvidløg
timian
olivenolie

Brun leveren i olivenolie på en pande eller i en jerngryde. Krydr med salt og peber. Kom stegen i ovnen og steg ca. 25 minutter ved 200º. Lad den hvile tildækket 10 minutter før den skæres ud.

Skære baconen i tern og brun dem i gryden. Pil og skær løget i store tern. Sautér dem møre sammen med baconen, timian og knust hvidløg. Skær champignon i skiver og kom dem ved. Del tomaterne, pres eller skrab indmaden ud, og skær så tomatkødet i grove tern. Kom tomatkødet ned til champignonerne og varm blandingen igennem.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,9 (7 stemmer)
Siden er blevet set 2.962 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her