Logo

Helstegt kalvelever med squashpuré

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

700 g kalvelever
2 spsk hvedemel
Salt
peber
4 spsk smør
2 spsk olie
125 g skalotteløg
1 gulerod
1 skive knoldselleri
1 ½ dl halvtør hvidvin
2 dl piskefløde
150 g røget bacon i skiver

Squashpuré:
250 g squash
2 æbler
1 løg
2 spsk olie
2 spsk smør
Salt
peber

Fjern hinderne fra leveren. Vend leveren i salt og peberblandet hvedemel. Pil løgene og skær gulerod og selleri i små tern. Lad smør og olie blive varmt på en pande og brun leveren heri på alle sider. Tag den op og læg den i et ovnfast fad. Svits løg, gulerødder og selleri og spæd med vin og piskefløde. Smag til med salt og peber. Hæld det over leveren og læg baconskiver på leveren. Sæt fadet i en 200º varm ovn i 40 minutter.

Squashpuré:
Skær squash, æbler og løg i små tern. Sauter det ganske kort i olie i en gryde. Lad det simre 15 minutter og blend massen og tilsæt smør. Varm det igennem og smag til med salt og peber.

Skær leveren i skiver og garner med grønsager.
Server squashpuréen til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.018 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her