Logo

Helstegt kalkunbryst i gorgonzolasauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

800 g kalkunbryst
3 spsk olivenolie
1 dl hvidvin
2 dl hønsebouillon
4 hele fed hvidløg

Sauce:
150 g gorgonzola, eller anden pikant ost
1 ½ dl fløde

Tilbehør:
300-400 g frisk pasta
250 g letkogt broccoli

Pynt:
2 spsk friskhakket persille
100 g ristede nøddeflager

Kom olie i en dyb pande eller gryde og brun kødet godt på alle sider. Hæld hvidvin, bouillon og de hele fed hvidløg ved og læg låg på.
Vend kødet hvert 5. minut under stegningen.
Steg kødet 35 min. i alt.
Pak det færdigstegte kød godt ind i alufolie og dæk med et
viskestykke. Lad kødet hvile 10-15 min.
Smelt osten i stegesaften og rør til en jævn sauce.
Spæd evt. med lidt bouillon.
Tilsæt fløde, kog den jævn og smag til.
Servér kødet i tynde skiver med sauce, broccoli, pasta, et drys persille
og ristede nøddeflager.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.860 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her