800 g kalkunbryst
3 spsk olivenolie
1 dl hvidvin
2 dl hønsebouillon
4 hele fed hvidløg
Sauce:
150 g gorgonzola, eller anden pikant ost
1 ½ dl fløde
Tilbehør:
300-400 g frisk pasta
250 g letkogt broccoli
Pynt:
2 spsk friskhakket persille
100 g ristede nøddeflager
Kom olie i en dyb pande eller gryde og brun kødet godt på alle sider. Hæld hvidvin, bouillon og de hele fed hvidløg ved og læg låg på.
Vend kødet hvert 5. minut under stegningen.
Steg kødet 35 min. i alt.
Pak det færdigstegte kød godt ind i alufolie og dæk med et
viskestykke. Lad kødet hvile 10-15 min.
Smelt osten i stegesaften og rør til en jævn sauce.
Spæd evt. med lidt bouillon.
Tilsæt fløde, kog den jævn og smag til.
Servér kødet i tynde skiver med sauce, broccoli, pasta, et drys persille
og ristede nøddeflager.