#
1 stor poulard
2-3 hele hvidløg
10 sorte peberkorn
1 laurbærblad
1 stor kvist timian
2 tsk groft middelhavssalt
bagepapir
*
Gnid poularden indvendig med salt og fyld den med hvidløg, laurbær, timian og peberkorn.
Bare del hvert af løgene i fed, lad feddene beholde skallen på og så ind i poularden med dem.
Det lyder voldsomt, men resultatet bliver meget delikat og ikke spor hidsigt...
Tag et rigeligt stort stykke bagepapir.
Gnid det med smør eller olie, læg poularden med brystet nedad på bagepapiret og pak den godt ind.
Læg den indpakkede poulard i et ovnfast fad og bag den i ovnen ca. 50 min. ved 225 °C.
Resultatet er en poulard der både er stegt og bagt og kød, der har taget smag af alle krydderierne indeni.
Partér poularden og anret det saftige kød i et fad og hæld stegeskyen over.
Anden sauce er unødvendig.
Tilbehør:
Groft brød eller Hasselback-kartofler og en frisk salat - så er succesen hjemme.