Logo

Hellefisk med tomat og hvidløg

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

600 g hellefiskfilet
2 løg
2 fed hvidløg
6 spsk olivenolie
salt
peber
3 tomater
40 g smør
krydderurter

Løg og hvidløg hakkes fint og dampes klare i olie. Hellefiskfileterne drysses med salt og peber og lægges i et smurt ovnfast fad. Løgblandingen kommes ved. Tomaterne flåes, skæres i skiver og lægges i fadet. Smørklatter fordeles over retten.
Bages i ovnen ved 200º i ca. 20 min. Pyntes med krydderurter.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.323 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her