Logo

Hellefisk med marinerede rødbeder og grønne bønner

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 hellefisk eller anden fast fisk
1 mellem stor rødbede
½ citron, saft fra
1 dl olivenolie
150 g grønne bønner
1 bundt rucolasalat
1 fint snittet skalotteløg
salt og peber

Læg fisken på en tallerken, der er smurt med lidt olivenolie.

Krydr med salt og peber.

Bag fisken i en varm ovn, 180ºC i 8-10 minutter.

Skær rødbeden i papirstynde skiver og mariner skiverne med citronsaft, olivenolie, salt og peber.

Lad dem marinere ved stuetemperatur i 15 minutter.

Kog bønnerne i let saltet vand i 4-5 minutter.

Hæld vandet fra og vend med rucolasalat og skalotteløg.

Server med rødbeder og den gode fisk.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.475 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her