600 g hamburgerryg
25 g smør
12 skalotteløg
2 spsk lys fransk sennep
1 spsk hvedemel
½ fl. tør hvidvin (eller lys bouillon)
finthakket persille
Den rå hamburgerryg skæres i ca. ½ - 1 cm tykke skiver.
Svitses i smør ca. 30 sek. på hver side.
Læg skiverne taglagt i et ovnfast fad.
Sauce:
Skalotteløgene finhakkes og gyldnes i lidt smør i en tykbundet gryde.
Rør sennep og hvedemel sammen og rør dette sammen med løgene.
Tilsæt vinen under omrøring og kog godt igennem.
Smag til med salt og peber.
Hæld saucen over koteletterne. Dæk med folie.
Sæt fadet i ovnen ca. 20 min. ved max. 200°C.
Drys med persille og server.
Vælg det tilbehør, du bedst kan li’, men kartofler - enten kogte eller stegte - vil passe fint, eller kogte grønsager.