Logo

Portvinsmarineret svinemørbrad

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2  svinemørbrad
1-2 dl portvin
6 hele enebær
3-4 dl fløde
smør til stegning
meljævning
salt
 
Rens mørbradene og læg dem i en skål og hæld portvin over til det dækker.
Tilsæt knuste enebær og lad kødet trække heri i mindst 5 timer.
Tag kødet op og si portvinen.
Brun lidt smør i en gryde og brun kødet hele vejen rundt.
Hæld en lille smule portvin ved, læg låg på og lad det små stege i ca. 20
minutter. vendes når den halve tid er gået og drysses med lidt salt.
Tag kødet op og hold det varmt imens saucen laves.
Kog stegeskyen lidt ind kom lidt meljævning i og lad saucen koge godt
igennem.
Hæld fløde ved og lad saucen koge til den jævner.
Derefter tilsættes resten af portvinen, og retten smages til.
Mørbraden skæres i skiver og anrettes på et dybt fad og saucen hældes
ved. 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.283 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her