2 løg
1 spsk olie
suppe og hamburgerryg fra foregående dag
2 dl langkornede ris
1 lille pakke dybfrosne, grønne bønner
1 ds flåede tomater
1 porre
¼ tsk tørret oregano
250 g champignon
smør eller margarine
Tilbehør: flute
*
Hak løgene og lad dem snurre lidt i olien uden at tage farve.
Spæd med resten af suppen fra foregående dag, der er blandet med så meget vand, at der i alt bliver 3 dl.
Tilsæt ris, bønner, afdryppede tomater og porreringe og drys med oregano.
Læg låg over og lad retten snurre for ganske svag varme i 16-18 minutter - eller til risen er mør.
Rist imens champignonerne i lidt smør eller margarine, til al væden er borte - og drys dem i den færdigkogte ris sammen med hamburgerryggen, der er delt i små terninger.
Varm det igennem og server flute til.