Logo

Hamburger-risotto

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Hamburger-risotto

2 løg

1 spsk olie

suppe og hamburgerryg fra foregående dag

2 dl langkornede ris

1 lille pakke dybfrosne, grønne bønner

1 ds flåede tomater

1 porre

¼ tsk tørret oregano

250 g champignon

smør eller margarine

Tilbehør: flute

*

Hak løgene og lad dem snurre lidt i olien uden at tage farve.

Spæd med resten af suppen fra foregående dag, der er blandet med så meget vand, at der i alt bliver 3 dl.

Tilsæt ris, bønner, afdryppede tomater og porreringe og drys med oregano.

Læg låg over og lad retten snurre for ganske svag varme i 16-18 minutter - eller til risen er mør.

Rist imens champignonerne i lidt smør eller margarine, til al væden er borte - og drys dem i den færdigkogte ris sammen med hamburgerryggen, der er delt i små terninger.

Varm det igennem og server flute til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.353 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her