Tilpasset camping og Trangia sæt
2 blade savoykål
250 g hakket oksekød
½ rød peber
½ løg
2 spsk tomatpure
Lidt paprika
En lille håndfuld hakket persille
½ dl ymer eller lignende
Olie
Salt og peber
3 dl ris
Plus 40 cm husholdningsfilm eller alufolie
Risene koges i ca. 20 min. i dobbelt mængde let saltet vand i den lille gryde.
Når de koger, tages de af blusset og står tildækket til de skal serveres.
Kødet blandes med hakket rød peber samt salt og peber.
Deles i to og lægges i midten af hver sit savoykålsblad. Bladet foldes om kødet.
Rundt om bladet vikles alufolie, så kålbladet ikke åbner sig under kogning.
Pakkerne sænkes ned i kogende vand i den store gryde, hvor de koger i 10 min.
Lad kål pakkerne stå i kogevandet.
Sæt panden på blusset og svits hakket løg på panden i olie.
Tilsæt tomatpure, ymer og paprika.
Persillen samt salt og peber kommes i.
Vend risene i massen.
Pak kålbladene ud af deres indpakning.