800 g magert hakket oksekød
5 stk røde peberfrugter
20 g smør eller margarine
1 stk salatløg
Chili-Lime Dipmix
Tilbehøret til denne ret forener det klassiske med det vovede, men er alligevel et spændende alternativ til den traditionelle hakkebøf med bløde løg, som vi alle kender.
Tilbehøret kan også anvendes til stegt kalkun eller kylling.
Det anbefales, at der bruges røde peberfrugter, da de er de mest søde og smagfulde.
Del oksekødet i 4 portioner og form 4 pæne, runde bøffer.
Bøfferne steges i èn del olie og èn del smør i ca. 10-12 minutter ved middel varme.
Skær rundt om stilken på peberfrugterne med en skarp kniv og fjern stilk og kerner. Peberfrugterne skæres i strimler fra top til bund.
Løget pilles og skæres i tynde både.
Peberfrugt og løg sauteres i fedtstoffet til de er næsten møre.
Herefter tilsættes Chili-Lime Dipmix og grønsagerne simrer i yderligere 5 minutter.
Anret hakkebøfferne på fire tallerkener og hæld peberfrugt-sautéen ved.
Servér frisk grøn salat eller bare et stykke godt brød til.