Logo

Hakkebøf med kapers og hvidløg

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500-600 g hakket oksekød
1 spsk sennep
1-2 spsk hakkede kapers
1-2 fed hvidløg
salt og peber
50-60 g smør eller margarine
Tilbehør:  reven peberrod og råstegte kartofler
 
Bland det hakkede kød med sennep, hakkede kapers og knust hvidløg.
Form kødet til fire store bøffer.
Steg dem i gyldent smør eller margarine 3-5 min. på hver side.
Garnér bøfferne med reven peberrod og giv råstegte kartofler til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 4.453 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her