Logo

Høne i karrysauce - i trykkoger

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
5 personer. Kogetid i trykkoger: 45 min.

# Ingredienser

1 høne på ca. 2 kg
2 tsk salt pr. l vand
1 løg delt i kvarter
5-6 hele peberkorn
1 porre delt i mindre stykker

Sauce:
4 spsk smør eller margarine
1 spsk karry
4 spsk hvedemel
2 æbler skåret i små terninger
1 grofthakket løg
4 dl af suppen
1 spsk tomatpuré
salt, peber

* Tilberedning

Kom den istandgjorte høne i trykkogeren med vand der lige dækker.
Tilsæt salt, løg, hele peberkorn og porre.
Læg låg på gryden og bring den på tryk.
Lad hønen koge i 45 min.
Lidt kortere tid, hvis det er en ung høne. .
Tag hønen op af suppen og del den i portionsstykker.
Si suppen. Smelt smørret i gryden.
Svits karryen heri.
Tilsæt melet og rør det sammen.
Spæd med suppen og tilsæt de hakkede løg og æbleterningerne.
Lad saucen koge 3-4 minutter.
Smag den til med tomatpuré, salt og peber.
Hæld lidt af saucen over hønsekødet.
Server resten til sammen med løse ris eller kogte kartofler.


Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.173 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Grundlov og dk-flag
Hvad er de vigtigste opgaver for Danmarks politikere?
Effektiv reklame - klik her