Det er virkeligt godt !!
2 spsk fedt
3-4 løg
1 fed hvidløg
3 spsk ungarsk paprika ( sød )
1 kg okseskank
½ tsk kommen
1 liter bouillon
½ tsk salt
sort peber
2 mellemstore kartofler
½ kg tomater
2 mellemstore grønne peber
½ tsk merian
Varm fedtet op og svits de hakkede løg og det knuste hvidløgsfed, til løgene er klar. Tag gryden fra varmen, og rør paprikaen i. Tilsæt kødet, der er skåret i ca. 4 cm. store stykker. Kom bouillon, kommen, salt og nymalet peber i. Læg låget på. Retten skal småsnurre i ca. 1 time, til kødet er næsten mørt. Skræl kertoflene og skær dem i stykker. Tomaterne skoldes, så skindet kan flås af, og kærnerne kan evt. fjernes. Tag indmalen ud af de grønne pebere og skær dem i stykker. Kom de hakkede tomater, pebere, kartofler og merian i gryden.
Kog retten yderligere 20-25 minutter, til kartoflerne er møre. Skum evt. overskydende fedt af retten.
Set gryden på bordet og spis gullaschen af dybe tallerkener.