Logo

Gullaschsuppe 2 - i trykkoger

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
6 personer. Trykkoger: 15 min. - alm. gryde: 1-2 timer.

# Ingredienser

50 g bacon, i tern
4 løg, 200 g hakket 
1 fed hvidløg, knust
1 peberfrugt, i tern
500 g skært oksekød, i små tern
2-3 spsk paprika, edelsüss (eller 1 spsk edelsüss og ½ tsk rosenpaprika)
1 spsk koncentreret tomatpuré 
2 spsk salt
½ tsk kommen
½ tsk merian
2 l vand, kogende
3 kartofler, i små tern
4 spsk hvedemel
50 g smør/margarine

* Tilberedning

Rist baconterninger og svits løg og peberfrugt i fedtet uden at det tager farve.
Tilsæt kød, alle krydderier og kogende vand.
Luk gryden og trykkog 10 minutter - afkøl hurtigt.
Tilsæt kartoflerne og trykkog yderligere 5 minutter afkøl hurtigt eller langsomt.
Jævn suppen med smørbolle rørt af de 4 spsk hvedemel og 50 g smør eller margarine.


Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 3.377 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her