Logo

Gullaschsuppe - i trykkoger

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
4 personer. Kogetid i trykkoger: 20 min.

# Ingredienser

150 g røget flæsk i terninger
3 hakkede løg
500 g oksekød - inderlår eller klump i terninger
500 g kartofler i terninger
2 peberfrugter i små terninger
5 flåede tomater (evt. fra dåse)
2-3 knuste fed hvidløg
1 spsk paprika
salt, peber
1½ l suppe, bouillon eller vand

* Tilberedning

Svits flæsk og løg i trykgryden.
Kom de øvrige ingredienser i og læg låg på gryden.
Bring den på tryk og kog suppen i 20 min.
Smag suppen til og server den med groft landbrød.


Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (7 stemmer)
Siden er blevet set 3.673 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her